Als de smartphone die je hebt besteld op voorraad is, heb je het toestel binnen 2 werkdagen in huis. Bij een sim only-abonnement leveren wij de simkaart binnen 2 werkdagen na goedkeuring van de abonnementsaanvraag bij de provider. Een los toestel heb je ook uiterlijk binnen 2 werkdagen in huis, als wij het toestel op voorraad hebben.  Als je bestelde smartphone niet op voorraad is, kan de levertijd soms langer zijn.

Heb je een toestel besteld dat niet op voorraad is? Dan kan het voorkomen dat de gekozen aanbieding niet meer geldig is op het moment dat het toestel leverbaar is. In dat geval, kijken wij samen met jou  naar een passende aanbieding. We informeren je via onze orderstatuspagina als het bestelde toestel niet op voorraad is. Als je de order wilt annuleren, kan je contact opnemen met de klantenservice. Geaccepteerde orders worden uiterlijk binnen 30 dagen uitgeleverd.

Op de hoogte blijven van de status van jouw bestelling, kan via de orderstatuspagina op onze website.