Indicatie levertijden

- PostNL: Standaard - Voor 18:00 uur besteld, de volgende dag in huis.
- PostNL: Afhaallocatie - Voor 18:00 uur besteld, de volgende dag na 13:00 uur afhalen op zelfgekozen locatie (2600 afhaallocaties).
- AMP: Koerierslevering - Op werkdagen voor 22:00 uur besteld (zondag voor 18:00 uur), morgen bezorgd in een zelfgekozen tijdvak.
- PostNL: Vandaag. - Voor 12:00 uur besteld, dezelfde avond tussen 18:00 en 2100 uur in huis.

Let op: voor alle verzendopties geldt dat de opgegeven levertijd alleen mogelijk is als het toestel op voorraad is, je alle stappen in de actielijst hebt doorlopen en als de aanvraag is goedgekeurd door de provider.

Bij een sim only-abonnement leveren wij de simkaart binnen 2 werkdagen na goedkeuring van de abonnementsaanvraag bij de provider. Een los toestel heb je ook uiterlijk binnen 2 werkdagen in huis, als wij het toestel op voorraad hebben. Als je bestelde smartphone niet op voorraad is, kan de levertijd soms langer zijn. Heb je een toestel besteld dat niet op voorraad is? Dan kan het voorkomen dat de gekozen aanbieding niet meer geldig is op het moment dat het toestel leverbaar is. In dat geval, kijken wij samen met jou  naar een passende aanbieding. We informeren je via onze orderstatuspagina als het bestelde toestel niet op voorraad is. Als je de order wilt annuleren, kan je contact opnemen met de klantenservice. Geaccepteerde orders worden uiterlijk binnen 30 dagen uitgeleverd.

Op de hoogte blijven van de status van jouw bestelling, kan via de orderstatuspagina op onze website.