Bij levering op maat door logistiek partner AMP kies je zelf een gewenst aflevermoment door de koerier (€ 8,75 verzendkosten). Bij een nieuw abonnement met toestel of contractverlenging van Vodafone, kunnen wij na goedkeuring van de provider jouw bestelling op maat leveren.
De volgende procedure geldt voor levering op maat bij Vodafone:

  • Je vult in het bestelformulier alle benodigde informatie in. Zorg ervoor dat de voorletter en de achternaam op de bankpas en het legitimatiebewijs overeen komen met het contract.  
  • Wij nemen jouw order in behandeling en dienen de aanvraag in bij de provider. 
  • Na goedkeuring van de aanvraag (en eventueel nummerbehoud) vragen wij je zelf een aflevermoment te kiezen. Dit doen wij per email nadat de aanvraag succesvol is verwerkt. Belangrijk; bij 'levering op maat kun je pas nadat de aanvraag is verwerkt een aflevermoment kiezen. Wij ontvangen bij deze providers niet altijd direct een goedkeuring van de aanvraag (verwerking van nummerbehoud duurt ook langer bij Vodafone). 
  • Je ontvangt per e-mail en sms een bevestiging van deze afspraak vanuit koeriersdienst AMP Logistics met daarin een tijdvak van 2 uur waarbinnen jouw order zal worden uitgeleverd. 
  • De koerier komt bij je langs en controleert samen met jou de gegevens van de bestelling. 
  • Bij een nieuw Vodafone-abonnement controleert de koerier je gegevens aan de hand van jouw legitimatiebewijs en bankpas. Jij ondertekent het contract en de koerier vraagt je € 0.01 cent te pinnen ter controle van het rekeningnummer. Er zal door de koerier ook een kopie van jouw bankpas gemaakt worden. Iemand anders machtigen om de order in ontvangst te nemen mag ook. In dit geval dien je het contract dat je per mail hebt ontvangen te printen en vooraf te ondertekenen. De gemachtigde overhandigt dit ondertekende contract, toont jouw legitimatiebewijs en pint met jouw pinpas € 0,01.Om het pakket in ontvangst te kunnen nemen dient de huisgenoot 18 jaar of ouder te zijn en moet hij/zij zich kunnen legitimeren.  
  • Bij een contractverlening van Vodafone reken jij of een gemachtigde het eventueel bij te betalen bedrag af (contant of per pin). Belangrijk: om een huisgenoot het pakket in ontvangst te laten nemen dient deze persoon 18 jaar of ouder te zijn en moet hij/zij zich kunnen legitimeren. Jij (of de gemachtigde) rekent het eventueel bij te betalen bedrag af (contant of per pin) en neemt de bestelling in ontvangst. 
Let op: Het is niet mogelijk het pakket op een ander afleveradres dan het contractadres door iemand anders aan te laten nemen. Enkel de contractant kan het pakket op een ander adres in ontvangst nemen.