Een maand wat meer of minder data nodig? Met hollandsnieuwe kun je elke maand je bundel naar boven of beneden aanpassen. Dit geldt ook voor sim only-abonnementen. Het aanpassen van de bundels is gratis en eenvoudig te regelen via jouw persoonlijke account bij hollandsnieuwe. Dit kan tot 5 dagen voor de nieuwe maandelijkse opwaardering. Je nieuwe tarieven gaan in op de eerste dag van de nieuwe contractmaand. Op onze tarieven kunnen op het moment van afsluiten kortingen van toepassing zijn geweest. Bij een wijziging vervallen alle kortingen op het huidige abonnement en zijn de dan geldende promoties van toepassing.

Wil je je contract wijzigen naar de nieuwe tarieven? Log dan in op je account bij hollandsnieuwe. Selecteer het mobiele nummer dat je wil wijzigen en klik daarna bij je aansluitingen op 'wijzig abonnement' bij de sim only-bundel die je nu hebt. Hierna opent zich een scherm waar je kunt kiezen voor de nieuwe tarieven.