Heb je een mobiel abonnement van T-Mobile of overweeg je om er één te nemen? Met een T-Mobile Go-abonnement kom je in aanmerking voor T-Mobile Samen.* Met deze dienst, die begin 2016 werd gelanceerd, kan je tot € 5,- korting verdienen op je maandelijkse abonnementskosten. Het enige wat je hoeft te doen is een groep vormen met vrienden en familie die ook een Go-abonnement hebben bij T-Mobile. 

Groep starten
Kies een Go-abonnement (verlenging of nieuw) van T-Mobile via onze website. Nadat je abonnement door de provider is goedgekeurd, kan je inloggen op je persoonlijke T-Mobile account. Hier maak je in een handomdraai een groep van maximaal 5 nummers bij T-Mobile aan. Je kan van één groep lid zijn. Nadat je de groep hebt gestart wordt de korting automatisch verrekend. Zit je met één ander lid in een groep? Dan ontvang je € 2,50 korting. Zit je met 2 of meer leden in een groep, dan krijg je maandelijks € 5,- korting op je Go-abonnement. Heb je nog een lopend Stel Samen & Stel Bij-abonnement? Ook dan kan je je bij een groep voegen voor de aantrekkelijke korting. Het maximum is in dit geval € 2,50 korting. Bijkomend voordeel is dat je ook nog gratis belt met alle leden in jouw groep.

*Korting is geldig i.c.m. een Go-abonnement en minimaal twee andere groepsleden met een T-Mobile-abonnement in je groep. Meld je gratis aan via My T-Mobile. De korting kan wijzigen als je groepssamenstelling wijzigt. Overige abonnementen hebben andere T-Mobile Samen voordelen. Meer weten? Bekijk de spelregels van T-Mobile Samen.