Vanaf 29 januari 2018 krijg je bij een nieuw abonnement of verlenging geen T-Mobile Samen-korting meer, maar kom je met meerdere T-Mobile-abonnementen op jouw adres in aanmerking voor extra voordeel van Alles onder 1 dak.

Abonnementen van vóór 29 januari 2018
Heb je een mobiel abonnement van T-Mobile aangeschaft voor 29 januari 2018, en heb je je toen aangemeld voor een T-Mobile Samen-groep? Dan blijf je gewoon lid van deze groep en ontvang je hier nog steeds de voordelen van. Als je nog geen lid bent van een T-Mobile Samen-groep kan je je aanmelden voor Alles onder 1 dak. Het is niet mogelijk om de korting van T-Mobile Samen te combineren met het extra voordeel van T-Mobile Alles onder 1 dak.

Verlenging van je abonnement
Nadat je je abonnement hebt verlengd kan je nog maximaal zes maanden lid blijven van een T-Mobile Samen-groep, zodat de andere groepsleden hun voordeel nog behouden. Jij ontvangt zelf geen voordeel van T-Mobile Samen meer als je je abonnement verlengt, maar lid worden van Alles onder 1 dak kan natuurlijk wel.

Tussentijds overstappen
Het is mogelijk om je abonnement dat is afgesloten voor 29 januari 2018 tussentijds om te zetten naar een nieuw abonnement, ook als je nog niet mag verlengen. Stap via My T-Mobile (je persoonlijke account bij T-Mobile) over op de nieuwe abonnementen en profiteer van Alles onder 1 dak.