Soms is de vraag naar een toestel groter dan het aanbod. Hierdoor kan het voorkomen dat een leverdatum naar voren geschoven wordt. Wij weten vaak pas kort van tevoren van welke toestellen we nieuwe voorraad binnenkrijgen. Via deze pagina proberen we je zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de leveringen die wij van de iPhone X verwachten. Uiteraard doen wij er alles aan om jouw iPhone X zo snel mogelijk te leveren.

Update, 16 november 2017

Apple levert op dit moment de iPhone X zeer beperkt uit in Nederland. Door grote populariteit van het toestel, kan de fabrikant niet direct voldoen aan de grote vraag naar de iPhone X. Dit betekent dat ook onze voorraad beperkt is en Mobiel.nl niet meteen alle bestellingen kan uitleveren.

Deze week hebben we zeer beperkte aantallen geleverd gekregen van de iPhone X. Helaas zijn dit nog niet genoeg toestellen om alle bestellingen uit te leveren. We verwachten dat we volgende week weer een beperkt aantal toestellen binnenkrijgen. Houd er dus rekening mee dat de kans groot is dat het een aantal weken duurt voordat je je toestel in huis hebt.

Let op: Onze klantenservicemedewerkers weten helaas niet meer dan wat er op deze pagina staat. Als je toestel verzonden is sturen wij je een e-mail.