Door de grote vraag naar de iPhone X kan Apple niet meteen voldoen aan de vraag naar het toestel. Dat betekent dat ook wij niet meteen alle bestellingen kunnen uitleveren. Of we jouw iPhone X al kunnen leveren, hangt ook af van de provider die je hebt gekozen. Houd er wel rekening mee dat de kans groot is dat het een aantal weken duurt voordat je je toestel in huis hebt. Als jouw toestel verzonden is, ontvang je hier bericht van per e-mail.

Let op: onze klantenservicemedewerkers weten helaas niet meer dan wat er op deze pagina staat. Als je toestel verzonden is, sturen wij je een e-mail.

Update 22 december 2017

KPN & Telfort
64 GB Space Gray: alle bestellingen kunnen worden uitgeleverd.
64 GB Silver: alle bestellingen kunnen worden uitgeleverd.
256 GB Space Gray: alle bestellingen kunnen worden uitgeleverd.
256 GB Silver: alle bestellingen kunnen worden uitgeleverd.

Vodafone & hollandsnieuwe
64 GB Space Gray: alle bestellingen kunnen worden uitgeleverd.
64 GB Silver: alle bestellingen kunnen worden uitgeleverd.
256 GB Space Gray: verwacht vanaf week 2.
256 GB Silver: verwacht vanaf week 2.

T-Mobile
64 GB Space Gray: alle bestellingen kunnen worden uitgeleverd.
64 GB Silver: alle bestellingen kunnen worden uitgeleverd.
256 GB Space Gray: alle bestellingen kunnen worden uitgeleverd.
256 GB Silver: alle bestellingen kunnen worden uitgeleverd.

Overige providers
64 GB Space Gray: alle bestellingen kunnen worden uitgeleverd.
64 GB Silver: alle bestellingen kunnen worden uitgeleverd.
256 GB Space Gray: verwacht vanaf week 2.
256 GB Silver: verwacht vanaf week 2.