Om jou nog beter van dienst te kunnen zijn, is GSMEasy vanaf december 2017 onderdeel van Mobiel.nl. Dit betekent dat je voortaan bij Mobiel.nl terecht kan voor je nieuwe abonnement en smartphone. Vergelijk hier gemakkelijk het meest actuele en voordelige aanbod van alle grote merken en providers en maak zelf de beste keuze.

Wat er voor jou verandert

Waar je voorheen bij GSMEasy je nieuwe abonnement en/of smartphone bestelde, kan dat nu bij Mobiel.nl. Je huidige abonnement bij ons verlengen kan ook. Heb je vragen? Bijvoorbeeld over een nieuw toestel, over je provider of tarieven in het buitenland? Grote kans dat het antwoord op jouw vraag hier te vinden is. Ons team van specialisten staat natuurlijk ook klaar om al je vragen te beantwoorden via 070-3010301. Eén van onze servicepunten in Leidschendam en Utrecht bezoeken kan ook.