Het is erg vervelend als je smartphone kapotgaat. Om te zorgen dat jij zo snel mogelijk weer kunt genieten van je smartphone helpen we je ook als GSMEasy-klant graag tijdens het reparatieproces.

Aanmelden voor reparatie
Op de smartphones van GSMEasy is de wettelijke fabrieksgarantie van toepassing. Onder fabrieksgarantie vallen defecten die je zelf niet kan voorkomen, zoals softwareproblemen of productiefouten. Is je toestel kapot en wil je deze laten repareren? Via onze klantenservice kan je je toestel aanmelden voor reparatie. Als het defect onder de fabrieksgarantie valt, worden er hiervoor geen kosten in rekening gebracht.

Garantie op iPhones
Heb je in het verleden een iPhone besteld bij GSMEasy? Dan kan je het eerste jaar bij Apple terecht voor de fabrieksgarantie. Omdat de toenmalige zakenpartners van GSMEasy failliet zijn, komt het tweede jaar standaardgarantie te vervallen en moeten we je helaas doorverwijzen naar de curator. Via onderstaande link kan je een claim indienen bij de curator.
http://www.curatoren.nl/fo/insolventie/291842/the-phone-house-netherlands-retail-b-v/