Hollandsnieuwe neemt vanaf januari 2020 afscheid van 3G.De opvolger van 3G is 4G, de huidige standaard en dé toekomst voor mobiel internet.Om te kunnen internetten heb je dus vanaf 2020 een 4G-toestel nodig. Check daarom, als je gebruik wilt maken van internet, bij het afsluiten van een abonnement zonder toestel van tevoren of je toestel geschikt is voor 4G. Bellen en sms'en blijft wel mogelijk via het 2G-netwerk van hollandsnieuwe.