Krijg bij aankoop van de Galaxy Note 8 minimaal € 200,- inruilvoordeel op je oude toestel. Zo begint een schonere wereld bij je nieuwe Samsung Galaxy Note 8 én bespaar je ook nog een hoop geld. Deze actie loopt nog t/m 31 december 2017. Het inleveren van je oude toestel is heel simpel. Lees meer over de actie op www.mobiel.nl/tradein en bekijk hier direct de inruilwaarde van je oude toestel. Stuur nadat je de Note 8 hebt besteld uiterlijk op 14 januari 2018 je oude smartphone en gegevens op en ontvang je inruilwaarde.