Alle providers stellen een limiet op het aantal abonnementen dat je mag aanvragen. In onderstaand overzicht zie je per provider het aantal abonnementen dat je kan aanvragen en wat de voorwaarden hierbij zijn.

Ben
Aantal abonnementen: 5 per persoon
Aanvullende informatie: Het aanvragen van extra abonnementen is mogelijk als de eerste twee facturen zijn betaald.

Hollandsnieuwe
Aantal abonnementen: 5 per adres
Aanvullende informatie: Per adres kunnen er maximaal twee abonnementen met toestel worden aangevraagd. De overige abonnementen kunnen alleen een sim only-abonnement zijn.

KPN
Aantal abonnementen: 2 per maand
Aanvullende informatie: Het maximale aantal abonnementen per persoon hangt af van de inkomens- en lastentoets van KPN en is hierdoor per persoon verschillend.

Simyo
Aantal abonnementen: 5 per adres of rekeningnummer
Aanvullende informatie: Geldt voor actieve abonnementen.

Tele2
Aantal abonnementen: 3 per adres
Aanvullende informatie: Het aanvragen van extra abonnementen is mogelijk als de eerste twee facturen zijn betaald.

Telfort
Aantal abonnementen: 10 per adres, 3 per persoon
Aanvullende informatie: Het maximale aantal abonnementen per persoon hangt af van de inkomens- en lastentoets van Telfort en is hierdoor per persoon verschillend. Het aantal kan oplopen tot tien abonnementen, waarvan maximaal twee abonnementen met toestel. De overige abonnementen kunnen alleen een sim only-abonnement zijn.

T-Mobile
Aantal abonnementen: 3 per persoon
Aanvullende informatie: Het aanvragen van extra abonnementen is mogelijk als de eerste twee facturen zijn betaald.

Vodafone
Aantal abonnementen: 5 per persoon
Aanvullende informatie: Het maximale aantal abonnementen per persoon hangt af van de inkomens- en lastentoets van Vodafone en is hierdoor per persoon verschillend. Het aantal kan oplopen tot vijf abonnementen. Het aanvragen van meerdere abonnementen tegelijk is mogelijk zonder eerst een factuur te betalen.