Bij aanschaf van internet (met of zonder tv) voor thuis bij KPN, krijg je tot het einde van het jaar 12 maanden PlayStation Now of 12 maanden PlayStations Plus. Bij beide opties krijg je 1 DualShock-controller cadeau. Met PlayStation Now krijg je toegang tot 500 PlayStation games die je op je PlayStation 4 of op je Windows PC kunt spelen met de DualShock 4 controller. Je kunt de PlayStation-titels allemaal streamen uit een grote bibliotheek met games. Heb je al een PlayStation 4 in huis? Dan is PlayStation Plus een slimme keuze. Hiermee upgrade je jouw PS4 en game je met miljoenen andere spelers via online multiplayer. Ook ontvang je exclusieve kortingen en maandelijks nieuwe games.

Hoe het werkt
Na de bevestiging van je bestelling ontvang je een unieke inlogcode. Deze code staat op je orderbevestiging van KPN. Met deze unieke inlogcode kies je tussen 12 maanden PlayStation Plus of 12 maanden PlayStation Now en tussen verschillende controllers. In totaal kies je dus twee cadeaus. Vraag hier je cadeaus op. De actie is geldig t/m 31 december 2018.

Winactie PlayStation 4

Heb je al een Internet en/of TV pakket van KPN thuis of sluit jij binnenkort een nieuw Internetabonnement (met of zonder tv) af? Dan maak je kans om een PlayStation 4 te winnen. Meedoen aan de  winactie kan zolang de actieperiode “Voor de Gamers” loopt. Ook deze winactie is geldig t/m 31 december 2018.