De door ons aangeboden telefoons zijn allemaal nieuw, tenzij je kiest voor een refurbished toestel. Een refurbished telefoon is een telefoon die een tweede leven verdient nadat deze is teruggestuurd door bijvoorbeeld een inruilprogramma of overproductie. Robots controleren de smartphone op 50 verschillende punten, waarna een technisch specialist de smartphone nogmaals checkt, schoonmaakt en renoveert.

Kies je een refurbished toestel, dan kies je dus een toestel met een aantal zichtbare gebruikerssporen aan de buitenkant. Er kunnen bijvoorbeeld lichte krasjes op het scherm zitten, die alleen zichtbaar zijn als het scherm uitstaat. Het voordeel van refurbished is dat het duurzaam, voordelig en in goede technische conditie is. Ook krijg je altijd 2 jaar garantie op je aankoop.

Refurbished in het kort
- Twee jaar fabrieksgarantie
- Voordelig t.o.v. de nieuwprijs
- In goede technische conditie
- Beter voor het milieu
- Cosmetische gebruikssporen