Als je een bestelling plaatst bij Mobiel.nl, houden we je op verschillende manieren op de hoogte. Je leest alles over je bestelling op de orderstatuspagina. Je kan hierop inloggen met je ordernummer en toegewezen wachtwoord in je bevestigingsmail. Het bekijken van de orderstatus op de website heeft als voordeel dat je altijd toegang hebt tot de meest recente informatie. Mocht je onverhoopt geen mail hebben ontvangen check dan voor de zekerheid je ongewenste e-mail. Als dit ook niet het geval is, neem dan contact op met onze klantenservice.

Mochten wij aanvullende informatie nodig hebben rond je bestelling dan zullen we je dit altijd laten weten via je persoonlijke orderstatuspagina en mail. Houd je persoonlijke orderstatuspagina en mail dus goed in de gaten wanneer je een bestelling hebt geplaats bij Mobiel.nl