Overweeg je een abonnement van KPN? Goed nieuws! Tijdelijk ontvang je exclusief bij Mobiel.nl een gratis ZENS Qi draadloze powerbank t.w.v. € 59,95 bij aankoop van een smartphone geschikt voor draadloos opladen i.c.m. een nieuw KPN-abonnement.

Voor deze actie gelden de volgende actievoorwaarden:

- Het actieaanbod is van toepassing op ieder nieuw KPN-abonnement.

- Het actieaanbod geldt alleen bij aankoop van een smartphone die geschikt is voor Qi-connectiviteit*.

- De Powerbank wordt samen met je nieuwe toestel verstuurd door Mobiel.nl.

- De actie geldt zolang de voorraad strekt.

* iPhone 8, iPhone X-serie, Samsung Galaxy Note 8, Samsung Galaxy Note 9, Samsung Galaxy S-serie, Google Pixel 3, Google Pixel 3 XL, LG G6, LG G7, LG V30, Sony Xperia XZ3.