Vodafone en hollandsnieuwe schakelen vanaf januari 2020 het 3G-netwerk uit. 4G (de opvolger van 3G) is een stuk sneller en dé toekomst voor mobiel internet. Om te kunnen internetten heb je vanaf 2020 een 4G-toestel nodig bij Vodafone en hollandsnieuwe. Check als je gebruik wilt maken van internet bij het afsluiten van een abonnement zonder toestel daarom van tevoren of je toestel geschikt is voor 4G. Bellen en sms'en blijft wel mogelijk via het 2G-netwerk van Vodafone en hollandsnieuwe.