Tijdelijk krijg je bij aankoop van een Sony Xperia tot de zomer onbeperkt Film 1 cadeau. Hiermee geniet je iedere maand van de nieuwste films en series vanaf je smartphone. Deze actie is geldig t/m 17 februari 2019.

Hoe het werkt

1. Bestel in de actieperiode (t/m 17 februari) een Sony Xperia XZ3, XZ2 Compact, XA2 of XA2 Plus bij Mobiel.nl;

2. Verzilver je Film1-abonnement via het inschrijfformulier van Sony zodra je het toestel in huis hebt. Dit kan uiterlijk op 3 maart 2019;

3. Je ontvang na goedkeuring door Sony een digitale voucher per e-mail;

4. Ga naar Film1.nl/sony en verzilver uiterlijk op 3 maart 2019 het abonnement dat t/m 30 juni 2019 geldig is.

Meer weten? Bekijk de actievoorwaarden.