Bij Mobiel.nl is het mogelijk om je mobiele abonnement én internet en tv voor thuis tegelijk te bestellen. Handig, want dan heb je het snel en makkelijk geregeld onder één dak. En het is ook nog eens extra voordelig. Je krijgt namelijk tot wel € 40,- retour als je de twee abonnementen combineert. Kies je voor Internet, TV & Bellen + Mobiel? Dan ontvang je zelfs € 100,- retour. 

Hoe het werkt

1. Ga in het menu naar ‘Echt alles in 1’ om Mobiel en Internet+Tv voor thuis tegelijk te bestellen.

2. Vink de onderdelen aan die je wilt bestellen en vul je postcode in om de mogelijkheden op je adres te bekijken. 

3. Je ziet welke mogelijkheden er op jouw adres zijn en welk retourbedrag (toestelkorting) je krijgt. De actie geldt alleen bij Thuis-abonnementen met internet en tv in combinatie met een mobiel abonnement van Mobiel.nl.

4. Vul eerst je gegevens voor het mobiele abonnement in en direct daarna voor je producten voor thuis. In het bestelformulier vul je je persoonlijke gegevens in.

5. Nadat je beide abonnementen hebt besteld, de bestelling hebt afgerond en beide abonnementen zijn goedgekeurd bij de provider, krijg je het bedrag binnen 4 weken op je rekening gestort. 

Annuleer je (één van) de twee abonnementen of wordt deze niet goedgekeurd door de provider? Dan vervalt het extra voordeel en heb je geen recht op het retourbedrag van € 40,-.

Let op: de actie geldt niet bij een verlenging van het abonnement bij je huidige provider. Deze actie geldt daarnaast niet bij Mobiel + Internet zonder TV voor thuis. Ook is de actie niet geldig in combinatie met andere acties en kortingscodes.