Bij Mobiel.nl is het mogelijk om je mobiele abonnement én internet voor thuis tegelijk te bestellen. Handig, want dan heb je het snel en makkelijk geregeld onder één dak. En het is ook nog eens extra voordelig. Je krijgt € 40,- retour als je de twee abonnementen combineert. 

 

Hoe het werkt

1. Ga in het menu naar ‘Internet & TV’ om beide abonnementen tegelijk te bestellen.

2. Vul je postcode in om de mogelijkheden op je adres te bekijken en selecteer de onderdelen die je wilt bestellen. 

3. Je ziet welke mogelijkheden er op jouw adres zijn en tot welk retourbedrag je krijgt. De actie geldt alleen bij Thuis-abonnementen met Internet in combinatie met een mobiel abonnement. Zie de actievoorwaarden voor de combinaties die in aanmerking komen voor de cashback.

4. Vul eerst je gegevens voor het mobiele abonnement in en direct daarna voor je producten voor Thuis. In het bestelformulier vul je je persoonlijke gegevens in.

5. Nadat je beide abonnementen hebt besteld, de bestelling hebt afgerond en beide abonnementen zijn goedgekeurd bij de provider, krijg je het bedrag binnen 4 tot 8 weken op je rekening gestort. 

 

Actievoorwaarden:

1. De bestelling moet bestaan uit één van onderstaande combinaties:

Thuis abonnementMobiel abonnement
T-MobileT-Mobile, Tele2 of Ben
KPN
KPN of Simyo
ZiggoVodafone of hollandsnieuwe
Youfone
Youfone
Budget Alles-in-1Budget Mobiel

Andere combinaties dan bovenstaande komen niet in aanmerking voor de cashback. Let op! Deze moeten samen in één bestelling geplaatst worden.

2. De actie is alleen geldig voor particuliere aanvragen, niet voor zakelijk.

3. In de bestelling met beide abonnementen moet het adres en de naam overeenkomen. 

4. Annuleer je (één van) de twee abonnementen of wordt deze niet goedgekeurd door de provider? Dan vervalt het extra voordeel en heb je geen recht op het retourbedrag van maximaal € 40,-.

5. De actie is alleen geldig bij een nieuw Thuis-abonnement en geldt dus niet bij een verlenging bij je huidige provider. 

7. Het retourbedrag van €40,- wordt binnen 4 tot 8 weken door ons overgemaakt op het door jou opgegeven rekeningnummer in de bestelling.