Ontvang 1 jaar Apple TV+ bij aankoop van een in aanmerking komend toestel. Activeer je gratis Apple TV+-abonnement van 1 jaar in de Apple TV-app, met ingang van 1-11-2019. De einddatum van deze actie is vooralsnog onbekend.

Hoe te activeren?

1. Schakel je nieuwe iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV of Mac in en log in met je Apple ID.

2. Open de Apple TV-app op 1-11 of later. Zorg dat de nieuwste versie van iOS, iPadOs, tvOS of macOS is geïnstalleerd op je in aanmerking komende device.

3. De aanbieding verschijnt direct nadat je de Apple TV-app opent. Verschijnt de aanbieding niet? Scrol dan in ‘Nu kijken’ omlaag totdat je hem wel ziet.

4. Tik op Eén jaar gratis. Mogelijk moet je het wachtwoord van je Apple ID invoeren, je factuurgegevens bevestigen of een geldige betaalwijze toevoegen.

Een aanbieding per gezin, ongeacht het aantal aangeschafte Apple devices. Via 'Delen met gezin' kun je het gratis jaar Apple TV+ delen met maximaal vijf andere gezinsleden.

Activeer de aanbieding binnen 90 dagen