Onze medewerkers staan, in deze onzekere tijden, nog steeds voor je klaar en zullen tot het uiterste gaan om je zo goed mogelijk te helpen bij al je vragen. De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat hierbij voorop. Daarom is ook besloten om de servicepunten per dinsdag 2 juni weer te openen met aangepaste openingstijden. Je kunt wel nog gewoon blijven bestellen via onze website en per 2 juni ook weer kiezen voor afhalen op de servicepunten; voor 20:00 besteld is, nog steeds, morgen in huis. Verder blijft onze klantenservice ook geopend. 

Voorraad:
Wij zorgen er dagelijks voor dat onze voorraad wordt aangevuld. De informatie over onze voorraad op de website is actueel. Als wij een toestel op voorraad hebben kunnen wij deze de volgende dag bij je leveren.

PostNL:
Je bestelling wordt bij jou geleverd door PostNL. Bij het afleveren van je pakket zorgen zij ervoor dat alle veiligheidsmaatregelen in acht worden genomen. Je hoeft geen handtekening te zetten voor het aannemen van je bestelling. In plaats daarvan vraagt de bezorger de voor- en achternaam van de ontvanger en de laatste drie karakters van het documentnummer van het legitimatiebewijs. Daarnaast is het ook nog steeds mogelijk om je bestelling op te halen bij een PostNL punt bij jou in de buurt. De meeste PostNL afhaallocaties zijn momenteel nog open.

Op dit moment is het erg druk bij PostNL, hierdoor kan er vertraging ontstaan bij de levering van je pakket.

Vragen:
Voor al je vragen over je bestelling, het plaatsen van een bestelling of genomen maatregelen kan je uiteraard terecht bij onze medewerkers van de klantenservice. Zij staan op maandag t/m vrijdag van 09.00 - 22.00 uur, op zaterdag van 09.00-17.00 en op zondag van 10.00 - 18.00, klaar voor al je vragen.