insurance_block.png
Exclusief diefstalverzekeringInclusief diefstalverzekering
Toestelprijs tot € 300.-*€ 5,49 per maand€ 7,49 per maand
Toestelprijs tot € 800.-*€ 8,49 per maand€ 10,49 per maand
Toestelprijs tot € 1100.-*€ 10,99 per maand€ 12,99 per maand
Toestelprijs tot € 1400.-*€ 13,99 per maand€ 15,99 per maand
Toestelprijs tot € 1700.-*€ 16,99 per maand€ 18,99 per maand
* Losse verkoopprijs van het toestel inclusief btw.

Verzekering aanvragen
Na het afronden van je bestelling krijg je de optie om een verzekering aan te vragen. Als je hiervoor kiest, ontvang je een e-mail dat de verzekering is aangevraagd. 

Reparatie van je smartphone
Als je een verzekering hebt en je smartphone buiten de garantieperiode of garantievoorwaarden kapotgaat, kan je de defecte smartphone aanmelden via de website: www.my.wertgarantie.com. Nadat je hier het digitale schadeformulier hebt ingevuld krijg je een duidelijke instructie over de verder te nemen stappen. Na ontvangst van je smartphone wordt deze gecontroleerd en vervolgens snel en professioneel gerepareerd. Als reparatie economisch of feitelijk niet mogelijk is, dan krijg je een vervangend toestel dat in functie en/of kwaliteit tenminste gelijkwaardig is. De gerepareerde of vervangende smartphone wordt zo snel mogelijk op een door jou aangegeven adres terugbezorgd. Houd er rekening mee dat je de smartphone gemiddeld 1 tot 2 weken kwijt bent.

Diefstal
Als je smartphone is gestolen, is het van belang om direct aangifte te doen bij de politie en contact op te nemen met WERTGARANTIE op telefoonnummer 088-2500600

Opzeggen verzekering
Na het eerste verzekeringsjaar kun je je verzekering maandelijks opzeggen. Dit kun je eenvoudig regelen op www.my.wertgarantie.com. Naast het opzeggen van je verzekering kun je hier ook een verhuizing of wijziging van de persoons- of bankgegevens aan verzekeraar WERTGARANTIE doorgeven. Om je te registreren heb je je polisnummer nodig. Dit kun je vinden in de beschrijving van de incasso door WERTGARANTIE op je bankafschrift.

Bekijk de algemene voorwaarden en het productinformatieblad van WERTGARANTIE voor meer informatie.