Vodafone Red Together Extra verlengingen zijn niet bij Mobiel.nl te bestellen. Het hoofd-abonnement of nieuwe Red Together extra zijn wel bij Mobiel.nl te bestellen.

Red Together is het ideale abonnement voor de moderne familie. Met zijn allen gebruik je één grote, gezamenlijke databundel om onderling te verdelen. Red Together kan je met maximaal 5 personen gebruiken.

Met Red Together is er één persoon die het Red Together abonnement van 50 GB afsluit, dit kan ook in combinatie met een toestel. Deze persoon, de beheerder, sluit de rest van de familie aan met een Red Together Extra sim-only-abonnement dat maandelijks opzegbaar is. Vanaf twee personen in de groep wordt de 50 GB van de beheerder verdubbeld naar 100 GB. Jullie kunnen dit verdelen en genieten samen van deze grote databundel. Hiermee sparen jullie een hoop uit op de mobiele kosten van de familie.

Extra verdubbeling met Digitale TV & Internet van Ziggo

Hebben jullie thuis ook Internet van Ziggo met minimaal 30 Mbps? Dan krijgen jullie van Vodafone nóg een verdubbeling van de databundel: 100 GB wordt nu 200 GB én krijgen jullie elke maand € 5,- korting op je factuur.

Overzicht en controle met Red Together

Het fijne is dat de beheerder gemakkelijk zelf alle abonnementen beheert en controleert vanuit de Vodafone-app. De beheerder verdeelt de GB’s onder de familie en krijgt een bericht als iemand uit de groep zijn datategoed heeft verbruikt. Naar wens kunnen er eventueel extra GB's uit de groep worden uitgedeeld aan degene die door zijn data heen is.