Heb je een bestelling geplaatst voor een abonnement bij hollandsnieuwe en gekozen voor nummerbehoud? Dan moet je voor het aanvragen van nummerbehoud nog een aantal stappen doorlopen. Volg de onderstaande stappen om nummerbehoud aan te vragen zodra je de bevestigingsmail van hollandsnieuwe van je bestelling hebt ontvangen.

1. Log in op mijn hollandsnieuwe met de inloggegevens uit de bevestigingsmail.
2. Selecteer je 06-nummer.
3. Ga naar 'instellingen' weergegeven onder aan je scherm.
4. Ga naar het kopje 'nummer overzetten naar hollandsnieuwe'.
5. Kies dan voor 'nummer overzetten'.
6. Vul de ontvangen validatiecode in.

Deze code kun je in mijn hollandsnieuwe invoeren om jouw nummer te valideren. Ben je een zakelijker gebruiker? Dan heeft hollandsnieuwe je telefoon-en klantnummer van je vorige provider nodig. Vraag binnen 14 dagen nummerbehoud aan nadat we je bestelling hebben verzonden. Hollandsnieuwe regelt dan de opzegging bij je vorige provider.