Combineer je een abonnement van hollandsnieuwe met een abonnement van Ziggo, dan kun je in aanmerking komen voor Combivoordeel. Je krijgt dan 1000 MB/MIN/SMS extra combi-tegoed bij je hollandsnieuwe abonnement en een extra Ziggo tv-pakket! 

Hoe kom ik hiervoor in aanmerking?

Je krijgt combivoordeel van hollandsnieuwe en Ziggo als en zolang de geselecteerde abonnementen van hollandsnieuwe en Ziggo allebei op hetzelfde adres geregistreerd staan. Je hoeft je niet aan te melden voor het combivoordeel van hollandsnieuwe en Ziggo. Nadat de geselecteerde abonnementen van hollandsnieuwe en Ziggo actief zijn én je aan deze voorwaarden voldoet, krijg je van ons automatisch de gratis extra’s toegewezen. Verder moeten je hollandsnieuwe en Ziggo-abonnementen aan de volgende eisen voldoen:

  • Je hollandnsieuwe abonnement moet zijn afgesloten, verlengd of gewijzigd zijn ná 9 april 2018, met een maandelijks bundelbedrag van €7 of hoger.
  • Je hebt Vast Internet van Ziggo; in combinatie met een abonnement voor Digitale Televisie van Ziggo met een CI+ module of een Mediabox.

De extra's

  • Maandelijks krijg je 1000 MB/MIN/SMS extra combi-tegoed bovenop je standaard maandelijkse bundel bij hollandsnieuwe. De 1000 MB/MIN/SMS extra zijn alleen te gebruiken in NL en EU. 
  • Je krijgt één gratis extra tv-pakket naar keuze, te gebruiken bij je geselecteerde Ziggo Digitale Televisie aansluiting. De pakketten waar je uit kunt kiezen zijn: Ziggo Movies & Series L, Ziggo Sport Totaal en Ziggo Kids. 


Voor alle combivoordeel actievoorwaarden kan je hier terecht.