Bij Mobiel.nl is het mogelijk om je Internet voor thuis te bestellen met eventueel TV en Bellen erbij. Handig, want dan heb je het snel en makkelijk geregeld onder één dak. En het is ook nog eens extra voordelig. Je krijgt namelijk tot wel € 20,- retour als je een Thuis product bij ons bestelt. 

 

Hoe het werkt

1. Ga in het menu naar ‘Internet & TV’ om Internet met eventueel TV en/of Bellen voor thuis te bestellen.

2. Vul je postcode in om de mogelijkheden op je adres te bekijken en selecteer de onderdelen die je wilt bestellen.

3. Je ziet welke mogelijkheden er op jouw adres zijn en welk retourbedrag je krijgt. Bij een 1-jarig abonnement krijg je € 10,- cashback, voor 2-jarige abonnementen is dit € 20,-.

4. Vul je gegevens in voor je producten voor Thuis. In het bestelformulier vul je je persoonlijke gegevens in.

5. Nadat je het Thuis-abonnement hebt besteld, de bestelling hebt afgerond en het Thuis-abonnement is goedgekeurd bij de provider, krijg je het bedrag binnen 4 tot 8 weken op je rekening gestort. 

 

Actievoorwaarden:

1. De actie is alleen geldig voor particuliere aanvragen, niet voor zakelijk.

2. Annuleer je het Thuis abonnement of wordt deze niet goedgekeurd door de provider? Dan vervalt het extra voordeel en heb je geen recht op het retourbedrag.

3. De actie is alleen geldig bij een nieuw Thuis-abonnement en geldt dus niet voor een verlenging van je Thuis abonnement bij je huidige provider. 

4. Het retourbedrag wordt binnen 4 tot 8 weken door ons overgemaakt op het door jou opgegeven rekeningnummer in de bestelling.