Bij Mobiel.nl is het mogelijk om je internet voor thuis te bestellen met eventueel tv en bellen erbij. Handig, want dan heb je het snel en makkelijk geregeld onder één dak. En het is ook nog eens extra voordelig. Je krijgt namelijk tot wel € 40,- retour als je internet voor thuis bestelt met tv of met tv & bellen erbij. Kies je voor Internet, TV & Bellen + Mobiel? Dan ontvang je zelfs € 100,- retour. De actie is niet geldig bij abonnementen van KPN en Telfort.

Hoe het werkt

1. Ga in het menu naar ‘Echt alles in 1’ om Internet & TV of Internet, TV & Bellen voor thuis te bestellen.

2. Vink de onderdelen aan die je wilt bestellen en vul je postcode in om de mogelijkheden op je adres te bekijken. 

3. Je ziet welke mogelijkheden er op jouw adres zijn en welk retourbedrag (toestelkorting) je krijgt. De actie geldt alleen bij Thuis-abonnementen met internet én tv of internet, tv én bellen van Mobiel.nl.

4. Vul eerst je gegevens in voor je producten voor thuis. In het bestelformulier vul je je persoonlijke gegevens in.

5. Nadat je het Thuis-abonnement hebt besteld, de bestelling hebt afgerond en het Thuis-abonnement is goedgekeurd bij de provider, krijg je het bedrag binnen 6 weken op je rekening gestort. 

Annuleer je het Thuis-abonnementen of wordt deze niet goedgekeurd door de provider? Dan vervalt het extra voordeel en heb je geen recht op het retourbedrag van € 40,-.

Let op: de actie geldt niet bij een verlenging van het abonnement bij je huidige Thuis provider. Deze actie geldt daarnaast niet bij Internet zonder TV voor thuis. Ook is de actie niet geldig in combinatie met andere acties en kortingscodes.