Met je Sim Only abonnement van Budget Mobiel ben je altijd én overal bereikbaar. Zowel in binnen- als buitenland. Er gelden wel verschillende tarieven in het buitenland voor internetten, sms’en en bellen. De tarieven zijn ingedeeld in 5 zones. Deze tarieven zijn van toepassing vanaf 13 november 2023.

Binnen de EU – zone 1

Je kunt gewoon gebruik maken van je Sim Only abonnement binnen de EU. Ben je door je bundel heen of heb je een lagere datasnelheid? Koop dan met Extra Tegoed tot 5 GB extra data. Deze bundel is zowel in Nederland als in Zone 1 te gebruiken. Dit kan via de Budget Mobiel App verkrijgbaar via de Android en IOS app stores.
Landen EU zone 1:

Andorra, België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Faeröer, Finland, Frankrijk (inclusief overzeese gebieds-

delen Frans Guyana, Franse zuidelijke gebieden, Franse Antillen, Saint Barthélemy), Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland,

IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen,

Portugal, Roemenië, San Marino, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland

Overige landen – zone 2 t/m 5

Ben je buiten de EU-zone? Dan is het niet mogelijk om te internetten, sms’en of bellen vanuit je Sim Only abonnement. In dat geval kun je Extra Tegoed aanschaffen. Je betaalt dan per sms, minuut of MB een bepaald tarief. Dit kan van land tot land verschillen, maar we hebben alle tarieven voor je op een rijtje gezet. Je vindt ze in het schema van dit overzicht.

Lees alles over het gebruik van Budget Mobiel in het buitenland in hun Fair Use Policy. Meer weten over je abonnement in het buitenland? Klik hier

Buitenlandvoordelen

Heb je een bundel met onbeperkt bellen en sms? Dan krijg je van ons 100 gratis minuten of sms’jes per maand om vanuit Nederland naar 45 landen te bellen of sms’en. Bij verbruik van 50%, 80% en 100% van dit gratis tegoed, ontvang je een update van je saldo per sms. Dit gratis tegoed geldt voor alle landen binnen de EU, Alaska, Canada, Hawaii en de Verenigde Staten van Amerika. Zijn ze op óf bel of sms je naar andere nummers buiten de EU? Dan gelden andere tarieven.