Combineer je Youfone Mobiel & Thuis op je adres? Dan ontvang je van Youfone extra voordelen.

Tot 2 GB extra per maand

Elke maand krijg je tot 2 GB extra data per maand van ons op elk Sim Only abonnement op hetzelfde adres. De hoeveelheid extra data hangt af van welke databundel je kiest. Hoe hoger je bundel, hoe meer extra data je krijgt.

- Onder € 7,50 = 500 mb + dataplafond
- Onder € 12,50 = 1 GB + dataplafond
- Boven of gelijk aan € 12,50 = 2 GB + dataplafond

Gratis ESPN Compleet

Met ESPN Compleet heb je de spannendste internationale sporten en Eredivisiewedstrijden. Kijk naast voetbal ook de Major League Baseball, NHL, NFL, en de ATP World Tour. Met ESPN Compleet beschik jij over alle 4 ESPN kanalen.

Internet Security t.w.v. € 5,- per maand

Beveilig je smartphone, tablet en desktop met de software van ESET Internet Security. Want ESET beschermt tegen virussen, hacks en datalekken.

Sluit je Youfone Thuis af terwijl je al bestaande mobiele klant bent bij Youfone? Dan ontvang je ook nog eens € 40,- extra korting op je eerste maandfactuur van Youfone Thuis.

Actievoorwaarden Youfone Compleet

- Youfone Compleet geldt niet voor Zakelijke- en Kleinzakelijke abonnementen.
- Bestaande Youfone klanten die zowel een Sim Only- als Thuis abonnement hebben, kunnen vanaf begin mei de extra’s voor Youfone Compleet activeren in MyYoufone.
- De gratis extra data voor je Sim Only abonnement wordt geactiveerd op de eerste dag van de volgende maand.
- Bij het beëindigen van je (laatste) Sim Only abonnement of je Thuis abonnementen, worden alle voordelen van Youfone Compleet ook beëindigd.
- Je moet ten alle tijden minimaal ´één actief Sim Only abonnement en een Thuis abonnement op hetzelfde adres hebben om de Youfone Compleet voordelen te behouden
- Wijzigen in de snelheid, bundels of extra diensten van Youfone Compleet hebben geen invloed op jouw status voor Youfone Compleet. Wel worden de extra’s mogelijk minder of meer bij een wijziging.
- Ga je verhuizen? Dan moet je voor zowel je ‘producten voor thuis’ als voor Sim Only abonnement je verhuizing op de gebruikelijke manier aan Youfone doorgeven. Geef dan direct aan dat je alle abonnementen wilt verhuizen. Als je voor één van beide producten de verhuizing niet uiterlijk 2 weken van tevoren doorgeeft, kan het zijn dat je niet meer voldoet aan de voorwaarden van Youfone Compleet. Je ‘producten voor thuis’ en Sim Only abonnement staan dan namelijk niet meer geregistreerd op hetzelfde adres.
- Youfone heeft het recht om tussentijds de voordelen van Youfone compleet te wijzigen.
- Youfone heeft het recht om de voorwaarden tussentijds te wijzigen of te stoppen met Youfone Compleet.

Actievoorwaarden € 40,- extra korting

- Als bestaande Mobiele klant van Youfone krijg je € 40,- extra korting op de eerste maandfactuur.
- Mobiel + Thuis klantvoordeel is van toepassing bij het afsluiten van abonnement voor Thuis (Internet Only, Internet & TV of Alles-in-1) in combinatie met een Sim Only abonnement van Youfone, waarvan beide abonnementen op hetzelfde adres zijn geregistreerd.
- De waarde van een installatiemonteur is niet inwisselbaar voor korting en/of tegoed in de vorm van geld of andere Youfone diensten, wanneer geen gebruik van de actie wordt gemaakt.
- Uitsluitend bestaande Mobiele klanten van Youfone kunnen gebruik maken van deze actie. Je Mobiele abonnement moet actief zijn voor je Thuis aanvraag verwerkt wordt om gebruik te maken van de korting.
- De actie is geldig vanaf 7 januari 2021.