Als je wilt wisselen naar een nieuw toestel zonder je gegevens te verliezen, staan onze experts voor je klaar. Vanwege de extra tijd die dit in beslag neemt, rekenen we hier €19,95 voor. Wij dragen zorg voor de overdracht van je apps*, instellingen, contacten, berichten, foto's en video's naar je nieuwe apparaat. Om te zorgen dat we dit zorgvuldig kunnen doen, raden we je aan een afspraak te maken hieronder. Tijdens actieperiodes kan er geen afspraak worden gemaakt.

*De WhatsApp back-up en, indien gewenst, je DigiD-app kan ook worden overgezet naar je nieuwe telefoon. Het overzetten van een WhatsApp back-up van Apple naar Android, of andersom, lukt helaas niet altijd. Uiteraard zullen we ons best doen om dit, volledig, over te zetten.

Een afspraak maken voor in Leidschendam

Instructies voor het zelf overzetten van gegevens

Wist je dat we ook uitgebreide handleidingen hebben waarmee je zelf ook de gegevens over kunt zetten? Deze vind je hier terug voor het overzetten vanaf een Android-toestel en vind je hier terug voor het overzetten vanaf een Apple-toestel