eSIM Quick Transfer is service waarmee je de Odido eSIM van je huidige iPhone eenmalig kan overzetten naar je nieuwe iPhone. Deze service is kosteloos. Je kan ook je fysieke Odido-simkaart overzetten naar een eSIM op je nieuwe iPhone. 

- Een WiFi-verbinding is op beide toestellen noodzakelijk.
- Beide toestellen hebben iOS-versie 16.0 of nieuwer. 

Instructies voor het overzetten van eSIM naar eSIM

1. Ga op je nieuwe iPhone naar 'Instellingen' > 'Mobiel netwerk' > 'Voeg mobiel abonnement toe'.
2. Kies het mobiele abonnement dat je wilt overzetten van een andere iPhone. Als je geen overzicht met telefoonnummers ziet, tik je op 'Zet over van een andere iPhone'.
3. Controleer de instructies op je vorige iPhone om het overzetten te bevestigen. Tik op 'Zet over' om te bevestigen of voer de code in die op je nieuwe iPhone wordt getoond als je om een verificatiecode wordt gevraagd.
4. Wacht tot het mobiele abonnement is geactiveerd op je nieuwe iPhone. Je vorige simkaart wordt gedeactiveerd als het mobiele abonnement is geactiveerd op je nieuwe iPhone.
5. Als er op je nieuwe iPhone een banner verschijnt met een melding om de configuratie van het mobiele abonnement van je aanbieder te voltooien, tik je daarop. Je wordt doorgestuurd naar de webpagina van je aanbieder om je e-sim over te zetten. Als je hulp nodig hebt, neem je contact op met je aanbieder.

Instructies voor het overzetten van fysieke simkaart naar eSIM

1. Ga op de iPhone naar 'Instellingen' > 'Mobiel netwerk’.
2. Tik op 'Converteer naar eSIM’.
3. Tik op 'Converteer mobiel abonnement’.
4. Tik op 'Converteer naar eSIM’.
5. Wacht tot de eSIM is geactiveerd. De oude simkaart wordt gedeactiveerd zodra het mobiele abonnement op de iPhone wordt geactiveerd.
6. Verwijder de fysieke simkaart uit je iPhone. Herstart daarna je iPhone.

Lees meer informatie en instructies via Apple Support of via de Odido-website.