In onze eenvoudige abonnementen- en telefoonvergelijker kies je slim en gemakkelijk je nieuwe telefoon, abonnement met telefoon, sim only óf je pakket voor thuis. Heb je gevonden wat je zocht? Door op de knop ‘Bestel nu’ te klikken en vervolgens de gevraagde gegevens in te vullen en te betalen wordt jouw aanvraag verstuurd. Zodra wij jouw order hebben ontvangen gaan wij hier mee aan de slag. Als de bestelling succesvol is afgerond, sturen wij het pakket zo snel mogelijk op naar het door jou opgegeven adres en via de door jou gekozen verzendoptie. Meer weten over het ontvangen van je bestelling? Kijk dan bij Ontvangen & afhalen.

Abonnement bestellen

Bij het bestellen van een abonnement is het nodig om het contract te ondertekenen via iDEAL (€0,01). Hierdoor weten wij zeker dat jij degene bent die de aanvraag doet. Daarnaast krijg je in het bestelformulier de mogelijkheid om te identificeren via iDIN. Ideaal, want hierdoor hoef je geen identiteitsbewijs en handmatig ondertekend contract meer op te sturen naar ons. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om het openstaande bedrag van de bestelling te betalen. Dit kan tijdens het bestellen, maar ook later via je persoonlijke orderstatuspagina. Wij sturen je pakket op zodra jij alle benodigde gegevens hebt ingevuld en hebt betaald én jouw abonnement is goedgekeurd door de provider.