PostNL: Standaard & PostNL Afhaallocatie
Kosten: €4,75

BestelmomentBezorgmoment
Maandag t/m vrijdag voor 21.00 uur
Volgende dag
Vrijdag na 21.00 uurMaandag
ZaterdagMaandag
Zondag voor 17.00 uurMaandag
Zondag na 17.00 uurDinsdag

Voor losse toestellen en accessoires met een waarde van minimaal €30 is een extra lange besteltijd mogelijk op maandag t/m vrijdag tot 21.30 uur en op zondag tot 17.30 uur.  Hierbij is het bezorgmoment ook de volgende dag.

PostNL: Vandaag
Kosten: €6,75

BestelmomentBezorgmoment
Maandag t/m vrijdag voor 11.30 Dezelfde avond tussen 17.30 en 22.00 uur
Zondag t/m donderdag na 21.00De volgende avond tussen 17.30 en 22.00 uur

PostNL: Avondbezorging
Kosten: €5,25

BestelmomentBezorgmoment
Maandag t/m donderdag 13.00- 20.00 uur
De volgende avond tussen 17.30 en 22.00 uur
Zondag t/m 16.45 uurMaandagavond tussen 17.30 en 22.00 uur.

PostNL: Zondaglevering
Kosten: €5,25

BestelmomentBezorgmoment
Vrijdag 13.00 uur t/m zaterdag 15.45 uur
Zondag tussen 12.00 en 18.00 uur

Briefpost
Kosten: €0,00

BestelmomentBezorgmoment
Alle dagen
Binnen 1 tot 3 werkdagen na verzendbevestiging

Bezorgmoment: Binnen 1 tot 3 werkdagen na verzendbevestiging

Bij aankoop van een sim only-abonnement, een losse telefoon of een accessoire is verzending gratis.

Let op: voor alle verzendopties geldt dat de opgegeven levertijd alleen mogelijk is als het toestel op voorraad is, je alle stappen in de actielijst hebt doorlopen en als de aanvraag is goedgekeurd door de provider. Tevens ga je met het plaatsen van je bestelling akkoord met de algemene voorwaarden van PostNL.
Bij een sim only-abonnement leveren wij de simkaart binnen 1 tot 3 werkdagen na goedkeuring van de abonnementsaanvraag bij de provider. Een los toestel heb je ook uiterlijk binnen 2 werkdagen in huis als wij het toestel op voorraad hebben. Als je bestelde toestel niet op voorraad is, kan de levertijd soms langer zijn. We informeren je via onze orderstatuspagina over de verwachte levertijd van het toestel.
Heb je een toestel besteld dat niet op voorraad is? Dan kan het voorkomen dat de gekozen aanbieding niet meer geldig is op het moment dat het toestel leverbaar is. In dat geval, kijken wij samen met jou naar een passende aanbieding. Op de hoogte blijven van de status van jouw bestelling, kan via de orderstatuspagina op onze website.