PostNL standaard
Kosten: € 2.75
Bestelmoment: Maandag t/m vrijdag 00.00 - 20.00 uur, vrijdag 20.00 - 23.59 uur, zaterdag 00.00 - 23.59 uur en zondag 00.00-17.00 uur.

Bezorgmoment: Volgende dag. Uitzondering hierop zijn bestellingen van vrijdag na 20.00 uur, zaterdag en zondag. Als je op deze momenten bestelt, dan wordt de bestelling op maandag geleverd.

Voor losse toestellen en accessoires met een waarde van minimaal €30 is een extra lange besteltijd mogelijk op maandag t/m vrijdag tot 21.30 uur. Hierbij is het bezorgmoment ook de volgende dag.

PostNL vandaag
Kosten: € 4,75
Bestelmoment: Maandag t/m vrijdag 0.00 - 12.00 uur
Bezorgmoment: Dezelfde avond tussen 17.30 - 22.00 uur

PostNL avondbezorging
Kosten: € 3.75
Bestelmoment: Maandag t/m donderdag 20.00 - 00.00 en zondag 17.00 - 23.59 uur
Bezorgmoment: Volgende avond tussen 17.30 - 22.00 uur

PostNL zondaglevering
Kosten: € 4.75
Bestelmoment: Vrijdag 13.00 t/m zaterdag 15.45 uur
Bezorgmoment: Zondag tussen 12.00 en 18.00 uur

Bij aankoop van een sim only-abonnement, een losse smartphone of een accessoire is verzending gratis

Let op: voor alle verzendopties geldt dat de opgegeven levertijd alleen mogelijk is als het toestel op voorraad is, je alle stappen in de actielijst hebt doorlopen en als de aanvraag is goedgekeurd door de provider. Tevens ga je met het plaatsen van je bestelling akkoord met de algemene voorwaarden van PostNL.
Bij een sim only-abonnement leveren wij de simkaart binnen 2 werkdagen na goedkeuring van de abonnementsaanvraag bij de provider. Een los toestel heb je ook uiterlijk binnen 2 werkdagen in huis als wij het toestel op voorraad hebben. Als je bestelde smartphone niet op voorraad is, kan de levertijd soms langer zijn.
Heb je een toestel besteld dat niet op voorraad is? Dan kan het voorkomen dat de gekozen aanbieding niet meer geldig is op het moment dat het toestel leverbaar is. In dat geval, kijken wij samen met jou naar een passende aanbieding. We informeren je via onze orderstatuspagina als het bestelde toestel niet op voorraad is. Als je de order wilt annuleren, kan je contact opnemen met de klantenservice. Geaccepteerde orders worden uiterlijk binnen 30 dagen uitgeleverd. Op de hoogte blijven van de status van jouw bestelling, kan via de orderstatuspagina op onze website.