Het kan helaas voorkomen dat je pakket vermist raakt in het postproces. Heb je je bestelling binnen 5 dagen na verzending niet ontvangen dan starten wij een onderzoek bij de vervoerder. Om dit onderzoek te kunnen starten hebben wij een getekende verklaring van je nodig. Wij verzoeken je de volledige verklaring in te vullen, te ondertekenen en te versturen per post of e-mail aan het in de verklaring genoemde adres. Wij verzoeken je om in het onderwerp ‘Vermissing Pakket <ordernummer>’ met het betreffende ordernummer te vermelden. Vergeet niet om het formulier met pen te ondertekenen. Een digitale ondertekening is helaas niet geldig. Na de start van het onderzoek houden wij je op de hoogte houden van de onderzoeksresultaten.

Download het formulier om je vermissing aan te geven 

Een onderzoek kan tot 30 dagen na verzending worden opgestart. Na deze 30 dagen moeten we ervan uitgaan dat het pakket in goede orde is ontvangen. 

Simkaart niet ontvangen

Als je een sim only hebt besteld en deze nog niet hebt ontvangen na vijf werkdagen nadat deze is verzonden, kan je het beste direct contact opnemen met onze klantenservice.