Bijgeleverde accessoires
Telefoons hebben standaard een fabrieksgarantie van 24 maanden. Voor de standaard bijgeleverde accessoires van je telefoon, zoals een accu, headset of datakabel, geldt een garantietermijn van 6 maanden na aankoop. Ook als een accessoire binnen 6 maanden is hersteld of vervangen door het reparatiecentrum, blijft de oorspronkelijke factuurdatum bepalend voor de garantietermijn van 6 maanden.

Om het accessoire ter reparatie aan te bieden, kun je deze naar ons opsturen. Stop het accessoire in een neutrale verpakking terug en voeg een schriftelijk bericht toe, met daarin het ordernummer en een klachtomschrijving van je kapotte accessoire. Je kan het pakket naar het volgende adres versturen:

Websend BV
T.a.v. afdeling retouren
Antwoordnummer 10024
2260 VB Leidschendam

Let op! Check op het verzendbewijs of het pakket naar juiste antwoordnummer retour wordt gestuurd en bewaar deze goed! Wij adviseren om te zorgen voor een onherkenbare verpakking, bijvoorbeeld een bruine doos. Retourneren aan het antwoordnummer is kosteloos. Het is ook mogelijk om het pakket te verzenden via een andere vervoerder, maar dan zijn de kosten hiervan voor eigen rekening. 

Losse accessoires
Als je extra accessoires hebt aangeschaft, zoals een hoesje, geheugenkaartje of powerbank, geldt ook een garantietermijn van 6 maanden. Op accessoires van het merk Apple geldt een garantietermijn van 12 maanden. Bij Apple Airpods zien we graag ook het doosje tegemoet wanneer je gebruik wil maken van de garantie. Op accessoires van het merk Samsung en Huawei geldt een garantietermijn van 24 maanden.
Als een accessoire binnen de garantietermijn kapot gaat, kun je per e-mail contact opnemen met de klantenservice over de klacht. Stuur een foto mee waarop het defect duidelijk zichtbaar is. Nadat wij de schade hebben beoordeeld, ontvang je bericht over de verdere afhandeling. Stuur kapotte accessoires dus niet direct naar ons op, tenzij wij hier om vragen. Heb je een accessoire gekocht van meer dan € 20,-? Dan kun je het accessoire direct terugsturen naar ons antwoordnummer:

Websend BV
T.a.v. afdeling retouren
Antwoordnummer 10024
2260 VB Leidschendam

Let op! Check op het verzendbewijs of het pakket naar juiste antwoordnummer retour wordt gestuurd en bewaar deze goed!

Wij adviseren om te zorgen voor een onherkenbare verpakking, bijvoorbeeld een bruine doos. Retourneren aan het antwoordnummer is kosteloos. Het is ook mogelijk om het pakket te verzenden via een andere vervoerder, maar dan zijn de kosten hiervan voor eigen rekening.