T-mobile heeft per 5 september 2023 haar naam gewijzigd naar Odido. Hier lees je meer!

Odido heeft een aanvullende bundel geïntroduceerd waarmee onveilig dataverkeer van websites en apps worden geblokkeerd. Extra Veilig Online is een vorm van antivirussoftware in het mobiele netwerk van Odido. Wanneer je een veilige website bezoekt, stuurt de dienst je door en merk je hier niets van. Als Extra Veilig Online het dataverkeer wel onveilig vindt, dan ontvang je hiervan een melding. Je bepaalt vervolgens zelf of je stopt of toch doorgaat en het risico neemt. Je bent alleen beveiligd als je verbonden bent met het mobiele netwerk van Odido. De verbinding via WiFi kan niet worden beveiligd met Extra Veilig Online. Je kunt de bundel aanschaffen via Odido app. Voor meer informatie raadpleeg de website van Odido