Heb je een T-Mobile abonnement dat na 9 september 2019 is aangesloten en zijn er nog andere abonnementen op je adres van T-Mobile? Dan krijg je voordeel met het nieuwe T-Mobile Klantvoordeel.
Let op! Activeer het Klantvoordeel via www.t-mobile.nl/klantvoordeel en het wordt toegepast op jouw en de andere abonnementen op het adres. Zonder activatie van het Klantvoordeel worden de voordelen niet toegepast. Het Klantvoordeel kan op maximaal 6 mobiele aansluitingen en 1 thuis aansluiting worden toegepast.

  • Meer data
    Heb je twee abonnement met 1 GB, 5 GB of 10 GB? Dan ontvang je hier bovenop nog eens 2 GB extra data per maand.
  • Meer korting
    Heb je een Go Unlimited abonnement afgesloten vanaf 29 januari 2018? Of sluit je een nieuw Go Unlimited abonnement af? Het maakt niet uit met welk T-Mobile abonnement jij jouw abonnement combineert op jouw adres: je betaalt slechts € 25,- per maand* voor jouw Go Unlimited. Met elk ander aangemeld mobiel abonnement krijg je € 2,50 korting en 2 GB extra data.
  • Meer snelheid
  • Meer tv-keuze
    Indien je Thuis internetabonnement met TV (en evt. Bellen) hebt aangemeld voor Klantvoordeel vóór 29 oktober 2019 ontvang je naast bovenstaande voordelen ook elke maand een tegoed van € 7,50 waarvoor je zelf extra TV pakket(ten) naar keuze kunt afnemen.

Hoe meld ik me aan?
Als je een abonnement bij ons bestelt en aangeeft dat je in aanmerking komt voor Klantvoordeel, word je automatisch aangemeld. Je hoeft dan verder niks te doen.

Wanneer krijg ik mijn voordelen? 
De voordelen op je mobiele abonnementen ontvang je direct bij goedkeuring van het abonnement. Heb je dus al een abonnement, en bestel je er nog een of T-Mobile Thuis die pas later ingaat? Dan krijg je direct Klantvoordeel over het bestaande abonnement.

Voor meer informatie bekijk je hier de T-Mobile klantvoordeel actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden voor de deelname aan het Klantvoordeel.