Met een abonnement met smartphone van T-Mobile kan je vanaf nu kiezen voor de ‘Recycle Deal’. Met de Recycle Deal kies je ervoor om aan het einde van je tweejarige abonnement het toestel terug te verkopen aan T-Mobile tegen een vooraf vastgesteld bedrag. Het voordeel hiervan is dat je de maandelijkse kosten voor je smartphone direct verlaagt. Hoe de Recycle Deal precies werkt lees je in ons nieuwsartikel.

Let op: Wanneer je als klant kiest voor de Recycle Deal, kun je géén gebruik maken van onze omruil garantie. Het is tevens niet mogelijk om voor Recycle Deal te kiezen bij zakelijke abonnementen.

Wil je meer over de voorwaarden weten? Bekijk dan de Toestelterugverkoopvoorwaarden Recycle Deal.