Opbouw waardevermindering

ConstateringOmschrijvingWaardevermindering 
Het toestel heeft lichte krassen.De doos en accessoires zijn compleet maar het toestel heeft lichte krassen.10% (percentage van de toestelwaarde)
Het toestel is beschadigd.De doos en accessoires zijn compleet. Het toestel heeft een duidelijke beschadiging zoals een diepe kras, barst of deuk.Tot 30% (afhankelijk van de schade)
Het toestel is incompleet.Het toestel en de doos zijn onbeschadigd maar er missen accessoires (headset, lader, boekjes).5% (percentage van de toestelwaarde)
De toesteldoos is niet in nieuwstaat.Het toestel en de accessoires zijn compleet en onbeschadigd maar de toesteldoos is beschadigd10% (percentage van de toestelwaarde)


Pakket retourneren
Voeg een schriftelijk bericht toe met daarin het ordernummer en je voorgestelde omruiling. Een melding via e-mail (info@mobiel.nl) of telefoon (070-3010301) is uiteraard ook mogelijk, vermeld hierbij de productna(a)m(en) van het gewenste toestel, bestel- en ontvangstdatum van je oorspronkelijke bestelling, je naam en adres

Je kunt het pakket kosteloos retourneren bij een PostNL-pakketpunt aan het volgende adres:
Websend BV
Antwoordnummer 10024
2260 VB Leidschendam

Let op! Check op het verzendbewijs of het pakket naar het juiste antwoordnummer retour wordt gestuurd en bewaar deze goed! Wij adviseren om te zorgen voor een onherkenbare verpakking, bijvoorbeeld een bruine doos. Retourneren aan het antwoordnummer is kosteloos. Het is ook mogelijk om het pakket te verzenden via een andere vervoerder, maar dan zijn de kosten hiervan voor eigen rekening. 

Als wij het retour gezonden product niet kunnen koppelen aan een bestelling bewaren wij deze maximaal 6 maanden. Hierna zal het product milieuvriendelijk verwerkt worden.