De door ons aangeboden elektronica is allemaal nieuw, tenzij je kiest voor een ‘refurbished’ toestel. Dit zijn toestellen van Renewd®, en de term ‘refurbished’ betekent dat een toestel van Renewd® een tweede leven heeft gekregen, waar verder niet aan is gesleuteld. Waar veel partijen onderdelen vervangen met niet originelen onderdelen om hem zo te verbeteren, kiest onze partner Renewd® ervoor om de gebruikte toestellen te laten controleren door gecertificeerde specialisten, grondig te verschonen en in een duurzame verpakking te verpakken om een nieuw leven te beginnen.

Ieder toestel wordt van binnen en buiten op meer dan 80 punten gecontroleerd. Door gebruik te maken van de officiële software, kunnen ze aantonen dat er 100% originele onderdelen inzitten en er verder niet mee is geknoeid. Omdat het toestel aan een tweede leven begint, kunnen hier wat kleine gebruikssporen opzitten, die alleen van een kleine afstand te zien zijn. Deze sporen gaan nooit ten koste van het gebruiksgemak.

Het voordeel van Renewd® is dat het extra duurzaam, voordelig en in uitstekende technische conditie is. Ook krijg je altijd 2 jaar garantie op je aankoop, inclusief je batterij!

Renewd® in het kort:

100% originele onderdelen (Uniek!)
• voordeliger en groener
voorzien van het label Refurbished
gecontroleerd op meer dan 80 punten
lichte gebruikssporen