Je telefoonnummer is dé manier waarop je vrienden en familie je van over de hele wereld, met 1 druk op de knop, weten te bereiken. Misschien heb je al jaren hetzelfde nummer, en moet je er net als vele andere mensen niet aan denken het kwijt te raken. Wij snappen dat als de beste. 

Als je een abonnement hebt, kun je (meestal) 120 dagen voor de einddatum van je contract, overstappen naar een nieuwe provider met nummerbehoud. Je kunt tijdens je bestelling aangeven dat je je nummer wilt behouden. Zeg niet zelf je oude abonnement op, want ook dit doen wij voor je. 

Wat bedoelen we met nummerbehoudgarantie? Geen dubbele kosten en altijd bereikbaar. Je oude abonnement wordt bij een eventuele overstap automatisch opgezegd, en je telefoonnummer blijft in gebruik terwijl je oude abonnement naadloos overgaat in je nieuwe. Bovendien is nummerbehoud altijd gratis. De procedure voor het valideren van nummerbehoud verschil per provider. Daarom kan het zijn dat we je per e-mail vragen dat je nog een extra sms-verificatie moet doen. Je krijgt in dat geval altijd bericht. Meer informatie omtrent nummerbehoud vind je hier