T-mobile heeft per 5 september 2023 haar naam gewijzigd naar Odido. Hier lees je meer!

Met de Odido TV app kun je zonder kastje TV kijken op je Smart-TV of Mediaplayer. De app werkt op de volgende TV's:

• Samsung Smart-TV's vanaf bouwjaar 2018 en nieuwer
  • Smart TV's met Android TV 8.0 en nieuwer

Voor LG TV's (webOS) is de app helaas nog niet beschikbaar.

Voor mediaplayers gelden de volgende vereisten:

• Android TV mediaplayers (zoals NVIDIA Shield of Xiaomi Mi Box) met Android TV versie 8.0 of hoger
  • Apple TV 4 en 4K of nieuwer

De Fire TV stick wordt niet ondersteund.

De Odido TV App

De Odido TV App werkt alleen op maximaal 4 apparaten tegelijk. Je apparaten moeten verbonden zijn met je eigen Odido netwerk. Onderweg? Geen probleem, download dan de TV Anywhere App op je telefoon/tablet of log in op de website van TV Anywhere op je laptop of PC.

Voor meer informatie raadpleeg de Odido-website