Om de aansluiting van het mobiele abonnement compleet te maken, controleren wij altijd jouw gegevens. Iedere provider heeft zijn eigen regels omtrent het accepteren van abonnement in combinatie met een buitenlands legitimatiebewijs. Mobiel.nl is aan deze regels gebonden. In onderstaand overzicht zie je welke type legitimatiebewijs worden goedgekeurd per provider en welke eisen aan de contractondertekening worden gesteld.

Provider
Buitenlands paspoort binnen de EU
Buitenlands paspoort buiten de EU
Verblijfsvergunning
Odido/Ben
Alleen sim only of toestelbundel € 0.- (ook mogelijk met Europees identiteitskaart)
Alleen sim only
I t/m V, EU/EER of Artikel 50 TEU-document: minimaal 6 maanden geldig
Geprivilegieerdendocument
VodafonePaspoort + bankpas minimaal 6 maanden oud of met een IND-sticker (paspoorten uitgegeven voor 2014).
Europese identiteitskaart niet mogelijk.
Alleen sim only I t/m V, EU/EER of Artikel 50 TEU-document: minimaal 6 maanden geldig
Geprivilegieerdendocument
Alleen sim only: W-document
KPNPaspoort + BRP uittreksel
Max. toestelbundel € 20.- bij 2 jaar
Max. toestelbundel € 41.- bij 1 jaar
Europese identiteitskaart + BRP uitreksel
Alleen sim onlyI t/m V of Artikel 50 TEU-document: min. 1 jaar geldig
EU/EER: min 1 jaar geldig + BRP uittreksel
Geprivilegieerdendocument
W-document: alleen sim only
hollandsnieuweAlleen sim only mogelijk
Verlengen met toestel wel mogelijk
Alleen sim only
 I t/m V, EU/EER of Artikel 50 TEU-document: alleen sim only Verlengen met toestel mogelijk.
Alleen sim only: Geprivilegieerdendocument
W-document
YoufoneToegestaan
Europese identiteitskaart ook toegestaan
ToegestaanToegestaan
Simyo
Toegestaan
Europese identiteitskaart ook toegestaan
Toegestaan
Toegestaan
Budget Mobiel
Toegestaan
Europese identiteitskaart ook toegestaan
Toegestaan
Toegestaan

Lebara
Toegestaan
Europese identiteitskaart ook toegestaan
ToegestaanToegestaan
50+ Mobiel
Toegestaan
Europese identiteitskaart ook toegestaan
ToegestaanToegestaan

For English, click here.