T-Mobile

Als je van prepaid bij T-Mobile wilt overstappen op een T-Mobile-abonnement, dan is het mogelijk om het huidige nummer te behouden. Het prepaidnummer zal direct nadat wij de aanvraag voor je verwerkt hebben, omgezet worden naar de nieuwe abonnementsvorm. Je kunt in het bestelformulier op de website aangeven dat je jouw prepaidnummer wilt behouden.

Wanneer je wilt overstappen van prepaid van een andere provider naar een abonnement van T-Mobile, is het ook mogelijk je nummer te behouden. Het nummer zal dan binnen 10 werkdagen nadat wij de aanvraag hebben verwerkt worden overgezet naar de nieuwe provider en abonnementsvorm.

Vodafone

Als je momenteel gebruikmaakt van een prepaid simkaart en over wilt stappen op een Vodafone-abonnement, houden wij een overstaptermijn van 5 werkdagen aan. Je ontvangt vanuit Vodafone een bevestiging met de exacte ingangsdatum van het nieuwe abonnement zodra nummerbehoud is goedgekeurd. Ook kan je de exacte ingangsdatum van je nieuwe abonnement terugvinden op de factuur. 

Wanneer je wilt overstappen van prepaid van een andere provider naar een abonnement van Vodafone, is het ook mogelijk je nummer te behouden. Het nummer zal dan binnen 10 werkdagen nadat wij de aanvraag hebben verwerkt worden overgezet naar de nieuwe provider en abonnementsvorm.
Tele2

Als je momenteel gebruikmaakt van een prepaid simkaart van Tele2 en over wilt stappen naar een abonnement van Tele2 dan is het mogelijk je nummer te behouden. Tele2 zet prepaidnummers binnen 15 dagen over naar het nieuwe abonnement. Je ontvangt vanuit Tele2 een bevestiging met de exacte ingangsdatum van je nieuwe abonnement zodra het nummer is omgezet. Zodra het nieuwe abonnement actief is, versturen wij jouw bestelling.

Wanneer je wilt overstappen van prepaid van een andere provider naar een abonnement van Tele2, is het ook mogelijk je nummer te behouden. Het nummer zal dan binnen 10 werkdagen nadat wij de aanvraag hebben verwerkt worden overgezet naar de nieuwe provider en abonnementsvorm.

hollandsnieuwe

Het is helaas niet mogelijk om een prepaidnummer van hollandsnieuwe om te zetten naar een abonnement van hollandsnieuwe.

Wanneer je wilt overstappen van prepaid van een andere provider naar een abonnement van hollandsnieuwe, is het ook mogelijk je nummer te behouden. Het nummer zal dan binnen 10 werkdagen nadat wij de aanvraag hebben verwerkt worden overgezet naar de nieuwe provider en abonnementsvorm.

KPN

Als je wilt overstappen van prepaid van KPN naar een abonnement van KPN, dan is het mogelijk om het nummer te behouden. Het prepaidnummer zal direct nadat wij de aanvraag voor je verwerkt hebben omgezet worden naar de nieuwe abonnementsvorm. Je kunt in het bestelformulier op de website aangeven dat je jouw prepaidnummer wilt behouden.

Wanneer je wilt overstappen van prepaid van een andere provider naar een abonnement van KPN, is het ook mogelijk je nummer te behouden. Het nummer zal dan binnen 10 werkdagen nadat wij de aanvraag hebben verwerkt worden overgezet naar de nieuwe provider en abonnementsvorm.

Ben

Als je momenteel gebruikmaakt van een prepaid simkaart en over wilt gaan naar een abonnement van Ben dan zullen wij een overstaptermijn van 10 werkdagen aanhouden. Je ontvangt vanuit Ben een bevestiging met de exacte ingangsdatum van je nieuwe abonnement zodra nummerbehoud is goedgekeurd.  De exacte ingangsdatum van het nieuwe contract kan je ook controleren via jouw persoonlijke 'Ik Ben'-pagina.

Wanneer je wilt overstappen van prepaid van een andere provider naar een abonnement van Ben, is het ook mogelijk je nummer te behouden. Het nummer zal dan binnen 10 werkdagen nadat wij de aanvraag hebben verwerkt worden overgezet naar de nieuwe provider en abonnementsvorm.

Simyo

Als je momenteel gebruik maakt van een prepaid simkaart en over wilt gaan naar een abonnement van Simyo dan zullen wij een overstaptermijn van 5 werkdagen aanhouden. Je ontvangt vanuit Simyo een bevestiging met de exacte ingangsdatum van je nieuwe abonnement zodra nummerbehoud is goedgekeurd. Tevens kun je de exacte ingangsdatum van het nieuwe contract controleren door in te loggen op mijn Simyo.

Wanneer je wilt overstappen van prepaid van een andere provider naar een abonnement van Simyo, is het ook mogelijk je nummer te behouden. Het nummer zal dan binnen 10 werkdagen nadat wij de aanvraag hebben verwerkt worden overgezet naar de nieuwe provider en abonnementsvorm.

Youfone

Als je nummerbehoud aanvraagt van prepaid naar een sim only van Youfone, dan wordt je telefoonnummer gemiddeld binnen 5 werkdagen over genomen door Youfone. Bedenk wel dat je huidige beltegoed vervalt zodra het abonnement bij Youfone start. Wij sturen de nieuwe Youfone-simkaart naar je op en op de factuur van Mobiel.nl vermelden wij de ingangsdatum van je abonnement, de simkaart activeert automatisch op deze datum.