Wanneer je op dit moment een prepaid simkaart gebruikt, kan je ook overstappen naar een abonnement met nummerbehoud. Hier zit wel andere verwerkingstermijn dan wanneer je vanaf een abonnement overstapt. Heb je nog beltegoed op je prepaid simkaart? Houd er rekening mee dat dit in de meeste gevallen niet wordt gecrediteerd en je dit tegoed kwijtraakt wanneer het nummerbehoud heeft plaatsgevonden. 

Provider

Verwerkingstijd*

Overig

Odido10 werkdagenWanneer je van Odido prepaid naar een Odido abonnement gaat zal deze per direct overgaan nadat we je aanvraag hebben verwerkt.
Het is helaas niet mogelijk om vanaf een Bliep prepaid naar een Odido abonnement over te stappen. 
Vodafone10 werkdagenWanneer je van Vodafone prepaid naar een Vodafone abonnement gaat is de verwerkingstijd 5 werkdagen.
KPN10 werkdagenWanneer je van KPN prepaid naar een KPN abonnement gaat zal deze per direct overgaan nadat we je aanvraag hebben verwerkt.
hollandsnieuwe10 werkdagenHelaas is het niet mogelijk om een hollandsnieuwe prepaid over te zetten naar een abonnement van hollandsnieuwe. 
Ben10 werkdagen-
Youfone5 werkdagen
Simyo10 werkdagenHelaas is het niet mogelijk om via ons je Simyo prepaid naar een Simyo abonnement over te zetten. Dit is wel direct bij Simyo mogelijk.
Budget Mobiel4 werkdagen
-
Lebara5 werkdagen-
50+ Mobiel1 werkdag-

* Je wordt door de nieuwe provider op de hoogte gehouden over de status van het nummerbehoud. Je ontvangt van de nieuwe provider dan ook de definitieve ingangsdatum. Dit is een verwachte verwerkingstijd.