Met onze verlengingschecker zie je precies wanneer je je abonnement kan verlengen.

T-Mobile

De einddatum van je huidige contract kun je vinden via je persoonlijke My T-Mobile-pagina of in de My T-Mobile app. Op de T-Mobile pagina onder het kopje “overzicht / je contractgegevens” wordt aangegeven wanneer de einddatum van je huidige contract precies is. In de app vind je jou einddatum en verlengdatum onder 'Abonnement'. 

Vodafone

De einddatum van je huidige contract kun je vinden via jouw persoonlijke My Vodafone pagina. Kies voor het kopje abonnement bovenaan de pagina. Hierna kies je aan de linkerzijde voor “mijn abonnement”. Daarna kunt je klikken op “naar je abonnement” en kies hierna opnieuw voor ”mijn abonnement”. De einddatum van je huidige contract zal nu op je beeldscherm getoond worden.

Tele2

De einddatum van je huidige contract kun je op twee verschillende manieren vinden. Zorg dat je de app op je telefoon hebt en log hier in. Toets in de balk met "stel hier je vraag"  het woord "einddatum" in. De einddatum van je contract verschijnt nu direct in beeld. Ook is het mogelijk om via je persoonlijke Tele2 pagina de einddatum van je contract op te zoeken. Log hiervoor in op je persoonlijke Tele2 pagina. Kies voor het kopje "je producten" en hierna "overzicht producten". Onder "abonnement" zie je de einddatum van je contract staan. 

hollandsnieuwe

De einddatum van jouw huidige contract kun je vinden in je account bij hollandsnieuwe. Zodra je ingelogd bent kun je een stukje naar beneden scrollen. Onder het kopje “je aansluiting” kun je de einddatum van het huidige contract vinden.