Wil je overstappen naar een andere provider, maar is je einddatum te ver in de toekomst? Dan is er bij sommige providers een alternatief mogelijk om alsnog je abonnement af te kunnen sluiten met nummerbehoud. Bekijk de tabel om te zien welke opties voor jouw nieuwe provider beschikbaar zijn.

Nummerbehoud met afkoopsom

Bij deze optie neem je je nummer per direct (2-3 werkdagen) mee naar je nieuwe provider en wordt je oude abonnement opgezegd. Hierbij krijg je dan wel een afkoopsom van je oude provider voor de resterende looptijd van je abonnement en eventuele toestelbundel.

Nummerbehoud met voortzetting oud abonnement

Bij deze optie neem je je nummer mee naar je nieuwe provider; het abonnement bij je huidige provider loopt dan door met een nieuw nummer. Je hebt dan dus 2 abonnementen.

Nieuwe provider

Nummerbehoud met afkoopsom

Nummerbehoud met voortzetting oud abonnement

Odido

Ja

Ja

VodafoneJaJa
KPNJaJa
hollandsnieuwe
NeeNee

Ben

Ja

Ja

YoufoneNeeNee
SimyoJaJa

Budget Mobiel*

Ja

Ja

Lebara

Ja

Ja

50+ MobielNeeNee

Wil je gebruik maken van een van de alternatieve nummerbehoud mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice.

*Na het afsluiten van je abonnement ontvang je per mail instructies van Budget Mobiel om je nummerbehoud af te maken. Hiermee is het mogelijk om voor een van bovenstaande opties te kiezen.