T-Mobile

In het geval van diefstal of verlies van je mobiele telefoon adviseren wij je om direct de simkaart te laten blokkeren. Bij T-Mobile kun je de simkaart laten blokkeren via telefoonnummer 06-24001200.

Vodafone

In het geval van diefstal of verlies van je mobiele telefoon adviseren wij je om direct de simkaart te blokkeren. Bij Vodafone kun je de simkaart laten blokkeren via telefoonnummer 0800-0094 of via My Vodafone. Ook kun je langsgaan bij een Vodafone winkel bij jou in de buurt om de simkaart te blokkeren.

Tele2

In het geval van diefstal of verlies van je mobiele telefoon adviseren wij je om direct de simkaart te laten blokkeren. Bij Tele2 kun je de simkaart laten blokkeren via telefoonnummer 0800-2199.

hollandsnieuwe

In het geval van diefstal of verlies van je mobiele telefoon adviseren wij je om direct de simkaart te laten blokkeren. Bij hollandsnieuwe kun je de simkaart laten blokkeren via jouw persoonlijke account bij hollandsnieuwe.

Telfort

In het geval van diefstal of verlies van je mobiele telefoon adviseren wij je om direct de simkaart te blokkeren. Bij Telfort kun je de simkaart laten blokkeren via telefoonnummer 0900-9596 (€ 0,50 per gesprek plus je gebruikelijke belkosten) of via Mijn Telfort. Ook kun je langsgaan bij een Telfortwinkel bij jou in de buurt om de simkaart te blokkeren.

KPN

In het geval van diefstal of verlies van je mobiele telefoon adviseren wij je om direct de simkaart te blokkeren. Bij KPN kun je de simkaart laten blokkeren via Mijn KPN. Mocht dit niet lukken dan kun je ook contact opnemen met de klantenservice via 0800-0105. Ook kun je langsgaan bij een KPN-winkel bij jou in de buurt om de simkaart te blokkeren.

Ben

In het geval van diefstal of verlies van je mobiele telefoon adviseren wij je om direct de simkaart te blokkeren. Bij Ben kun je de simkaart laten blokkeren via Ik Ben of telefonisch via de klantenservice van Ben 0900-0401405 (0,35 per gesprek plus je gebruikelijke belkosten).

Simyo

In het geval van diefstal of verlies van je mobiele telefoon adviseren wij je om direct de simkaart te blokkeren. Bij Simyo kun je de simkaart laten blokkeren via Mijn Simyo of telefonisch via 0900-8090 (€ 0,35 per gesprek).