T-Mobile

Als je wilt overstappen van een andere provider naar T-Mobile, kunnen wij vanaf 120 dagen voor het einde van jouw huidige abonnement nummerbehoud aanvragen. Wanneer je kiest voor nummerbehoud zal het nieuwe abonnement pas ingaan als het huidige abonnement is afgelopen. Daarnaast heeft nummerbehoud als voordeel dat jouw huidige abonnement automatisch voor je wordt beëindigd. Als je gekozen hebt voor een nieuwe telefoon bij het abonnement dan verzenden wij deze direct nadat wij akkoord hebben ontvangen voor het nieuwe abonnement. Dit is dus eerder dan dat jouw nieuwe abonnement ingaat

Vodafone

Als je wilt overstappen van een andere provider naar Vodafone, kan je vanaf 120 dagen voor het einde van jouw huidige abonnement nummerbehoud aanvragen. Wanneer je kiest voor nummerbehoud zal het nieuwe abonnement pas ingaan als het huidige abonnement is afgelopen. Daarnaast heeft nummerbehoud als voordeel dat jouw huidige abonnement automatisch voor je wordt beëindigd. Indien je gekozen hebt voor een nieuwe telefoon bij het abonnement, verzenden wij deze zodra wij akkoord hebben ontvangen voor het nieuwe abonnement. Dit is dus eerder dan dat jouw nieuwe abonnement in zal gaan.

Tele2

Als je wilt overstappen naar Tele2, kan dit vanaf 120 dagen voor het einde van jouw huidige abonnement. Hierbij is het mogelijk om je huidige nummer te behouden. Dit regel je bij Tele2 gemakkelijk met één sms. Als je kiest voor nummerbehoud, zal het nieuwe abonnement pas ingaan als je huidige abonnement is afgelopen. Ook heeft nummerbehoud als voordeel dat je huidige abonnement automatisch voor je wordt opgezegd door je nieuwe provider. Wanneer je gekozen hebt voor een nieuwe telefoon bij het abonnement, dan sturen we deze meteen naar je op zodra je aanvraag van het abonnement is goedgekeurd door de provider. Dit is dus eerder dan je nieuwe abonnement ingaat.

hollandsnieuwe

Als je over wilt stappen van een andere provider naar hollandsnieuwe, kunnen wij vanaf 120 dagen voor het einde van jouw huidige abonnement nummerbehoud aanvragen. Wanneer je kiest voor nummerbehoud zal het nieuwe abonnement pas in gaan als het huidige abonnement is afgelopen. Daarnaast heeft nummerbehoud als voordeel dat jouw huidige abonnement automatisch voor je wordt beëindigd. Indien je gekozen hebt voor een nieuwe telefoon bij het abonnement dan verzenden wij deze aan je zodra wij akkoord hebben ontvangen voor het nieuwe abonnement. Dit is dus eerder dan dat jouw nieuwe abonnement in zal gaan.

KPN

Als je wilt overstappen van een andere provider naar KPN, kunnen wij vanaf 120 dagen voor het einde van jouw huidige abonnement nummerbehoud aanvragen. Wanneer je kiest voor nummerbehoud zal het nieuwe abonnement pas ingaan als het huidige abonnement is afgelopen. Daarnaast heeft nummerbehoud als voordeel dat jouw huidige abonnement automatisch voor je wordt beëindigd. Als je gekozen hebt voor een nieuwe telefoonbij het abonnement dan verzenden wij deze direct nadat wij akkoord hebben ontvangen voor het nieuwe abonnement. Dit is dus eerder dan dat jouw nieuwe abonnement ingaat.

Ben

Als je wilt overstappen van een andere provider naar Ben, dan kunnen wij vanaf 120 dagen voor het einde van jouw huidige abonnement nummerbehoud aanvragen. Wanneer je kiest voor nummerbehoud zal het nieuwe abonnement pas ingaan als het huidige abonnement is afgelopen. Daarnaast heeft nummerbehoud als voordeel dat jouw huidige abonnement automatisch voor je wordt beëindigd. Als je gekozen hebt voor een nieuwe telefoon bij het abonnement dan verzenden wij deze direct nadat wij akkoord hebben ontvangen voor het nieuwe abonnement. Dit is dus eerder dan dat jouw nieuwe abonnement ingaat.

Simyo

Als je wilt overstappen van een andere provider naar Simyo, kan je vanaf 120 dagen voor het einde van jouw huidige abonnement nummerbehoud aanvragen. Wanneer je kiest voor nummerbehoud zal het nieuwe abonnement pas ingaan als het huidige abonnement is afgelopen. Daarnaast heeft nummerbehoud als voordeel dat jouw huidige abonnement automatisch voor je wordt beëindigd. Indien je gekozen hebt voor een nieuwe telefoon bij het abonnement, verzenden wij deze zodra wij akkoord hebben ontvangen voor het nieuwe abonnement. Dit is dus eerder dan dat jouw nieuwe abonnement in zal gaan.

Youfone

Als je wilt overstappen van een andere provider naar Youfone, kan je vanaf 6 maanden voor het einde van jouw huidige abonnement nummerbehoud aanvragen. Wanneer je kiest voor nummerbehoud zal het nieuwe abonnement ingaan als het huidige abonnement is afgelopen. Daarnaast heeft nummerbehoud als voordeel dat jouw huidige abonnement automatisch voor je wordt beëindigd. Indien je gekozen hebt voor een nieuwe telefoon bij het abonnement, verzenden wij deze zodra wij akkoord hebben ontvangen voor het nieuwe abonnement. Dit is dus eerder dan dat jouw nieuwe abonnement in zal gaan.